طيور طيور .

طيور

خصوصيات ظاهري قرقاول


خروس بيشه
اسم فارسي قرقاول خروس بيشه مي باشد. پرنده اي از راسته ي ماكيان سانان و به‌ طور مستقر در بيش تر نقاط آسيا و اروپا از پاراگراف يونان، بلغارستان، تركيه و… موجود است. البته مانند اشكال ديگر طيوران و جانوران به اكثري از كشورهاي ديگر هم وارداتي‌ميباشد.

 ماشين جوجه كشي

تَذَرْوْ (اسم فارسي ديگر پرنده)، به خيال شيوه رفتن و دم بلندي كه داراست داراي اسم و رسم هست. قرقاول‌ها روي درختان معاش مينمايند. و از برگ‌هاي درختان، حشره ها، دانه‌ها و ميوه‌هاي جنگلي تغذيه ميكنند. در موقعيت معمولي پرواز نيروي متعددي از قرقاول ها ميگيرد. ولي بعداز تناول كردن خوراكشان به قدري سنگين مي گردند، كه فعاليت پرواز را برايشان نقص‌ مي سازد. ازمشخصات ديگر در پرواز قرقاولها كوتاهي دوران پرواز و پرش در طول نادر هست.

خصوصيات ظاهري
مال نرو ماده اين پرنده مانند طاووس به طور كاملً از يكديگر متفاوتند و رنگ پرشان برحسب نژاد، جنسيت و سن تغيير‌و تحول ميكند. قرقاولهاي نر مانند طاووس هاي نر از جفتشان زيباترند. نرهاي بالغ بال و پر رنگين و سزاوار اي دارا‌هستند و دمشان درازتر هست. در قرقاول‌هاي ماده رنگ پرها نخودي تيره با لكه‌هاي قهوه‌اي زياد به رنگ دور و بر حريم هست. كه‌اين موضوع به اختراع خلقت گشوده مي شود چون آن‌ها بايستي در زمانه به نسبت طولاني خوابيدن بر روي تخم و نيز روزگار رشد جوجه ها از لحاظ معاند نهفته بمانند.

قد قرقاول ها به اندازه مرغ و خروس هاست. ولي ارتفاع پرنده مي‌تواند تا دو متر نيز باشد. چون در برخي نژادها فقط ارتفاع دم به ۵/۱ متر ميرسد. وزن آن ها در ميان وزن قرقاول‌هاي بالغ ميان دو تا چهار كيلوگرم متغير هست. رمز پرنده كوچك بوده و دارنده منقاري كوتاه و خميده مي باشد. پاهاي قرقاول ها مانند طاووس برهنه مي‌باشد البته خير در آن حد.

نژاد قرقاول
به‌ طور كلي همه نژادهاي قرقاول در دو جور قرار دارا هستند:

مجموعه اوليه، قرقاول‌هاي دم دراز مي باشند كه در‌اين تيم پرهاي دم دراز بوده و از يكسري ستون درست شده مي‌باشد. تني چند از قرقاول‌هاي اين مدل مانند طاووس ها مي‌توانند پرهاي دم شان را به صورت چتر درآورند ولي خير به آن باشكوهي چترهاي طاووس، اين تيم قرقاول هاي پرورشي و شكاري نيز مي باشند و جمعيت متعددي در عالم دارا‌هستند.

مجموعه دوم، قرقاول‌هاي دم كوتاه مي‌باشند كه تعدادشان معدود و بيش تر در نپال، تبت، برونئي و چين در نواحي مرتفع مانند ارتفاعات هيماليا معاش مي كنند. نژادهاي اين مجموعه فراواني ندارد و ممتازترين قرقاول اين نژاد قرقاول لوفورا اسم داراست. البته در ذيل تني چند از اين نژادها را به خصوص در كشور ايران معرفي ميكنيم.

گونه هاي نژادها
خويش اين نژادها به دو جور ي زينتي و پرواري تقسم ميگردند.

۱ . زينتي
از نژادهاي قرقاول كه در كشور ايران رشد داده ميشود و گزينه علاقمندان قرقاول زينتي است، مي شود به نژادهاي پايين اشاره نمود:

قرقاول بلژيكي يا اين كه طلايي
قرقاول ليمويي
قرقاول ليدي
قرقاول ريورز
قرقاول سيلور
و چندين نژاد وارد شده و كيميا مانند:
قرقاول كاليج
قرقاول سوين هو
قرقاول اليوت
قرقاول سيامي
و غيره

۲ . گوشتي
جور ي ديگر نژادهاي قرقاول كه در كشور‌ايران رشد داده مي گردد و در درحال حاضر دست و پا كردن بازار خير و خوبي براي خويش مي‌باشد نژاد گوشتي و عادي ست كه عبارت هست از:

قرقاول آمريكايي
قرقاول هلندي
پاكستاني يا اين كه سبز

كه براي ساخت گوشت رويش داده مي‌شود، اما جنبه تزئيني هم دارااست.

فوايد گوشت قرقاول
قرقاول خوراكيست بسيار لذيذ گرانبها غذايي بالا و خواصي يقين نكردني در گوشت اين پرنده. واحد سنجش پروتئين مو جود در گوشت اين پرنده در مقايسه با ديگر پرنده ها ۵ تا ۱۵ درصد اضافه هست و گونه هاي اسيد آمينه ي ضروري در آن فراوان يافت مي ‌شود. گوشت قرقاول مي ‌تواند نياز تن به فسفر، منيزيم، آهن و گوگرد را تامين نمايد و به تقويت خاطر و قواي جنسي اضافه كند و همينطور ضعف همگاني تن را برطرف سازد. در هر صد گرم گوشت قرقاول ۵/۳۰ گرم آلبومين، ۶/۱ گرم چربي و حدود ۲ تا ۵/۱ گرم مواد معدني موجود هست. وجود مقدار متعددي از مواد معدني در گوشت قرقاول حاكي از بها خوراكي بالاي آن هست.

گوشت قرقاول كمتر ساخت اسيد اوريك مينمايد، كار تمامي را افزون مي سازد و به دفع سموم تن كمك فراوان مي‌رساند. با دقت بدين خصوصيات براي همگي ي اشخاص و راجع به تمامي ي بيماري ها، غذايي خوب و اثرگذار ميباشد. دعوا بها خوراكي قرقاول را با اين مقاله به انتها ميرسانيم كه :

در هر ۱۰۰ گرم گوشت قرقاول ۱۵۲ كيلو كالري انرژي موجود است. گوشت قرقاول منشاء نياسين، فسفر، مس، روي، آهن، سلنيوم، و سرشار از ويتامين هاي ب۱ ،ب۶، ب۱۲ مي‌باشد. وجود موادسازنده معدني و ويتامين ها در گوشت قرقاول موجب شده‌است تا براي معالجه اكثري از بيماري ها مثل: آسم، تشنج، فشار خون، ضعف روان، ناتواني جنسي، تقويت قواي جنسي، ناتواني جسمي و فرضي و همينطور بي خوابي دارويي اثرگذار و پر كاربرد تلقي شود.
 


برچسب: ماشين جوجه كشي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۳۶:۲۱ توسط:ت.ج موضوع:

شناخت با بخشهاي اصلي رشد شترمرغ


انگيزه ايجاد مثلي : انگيزه ساخت مثل براي شترمرغها محافظت و تصحيح اوضاع سالم و همت آنان sdsd به مراد دستيابي به سطح بالاي ايجاد ، شتر مرغهاي نر و ماده بايد از ديد باروري و تندستي در سطح بالايي باشند و نيز سرعت پرورش جوجه و سالم آن‌ها در سطح بالا باشد.

ماشين جوجه كشي

شناخت با بخشهاي اصلي رشد شترمرغ
الف.مراقبت مولد و ايجاد تخم
رئيس مولدها به دو عصر عمده تقسيم ميشود:

عصر توليدمثل
شترمرغ در زمان ساخت مثل معمولا يكروز درميان (با استراحت در فواصل هنگامي مشخص و معلوم) تخم ميگذارد. تجربه نشان ميدهد هرچه ماههاي گرم سال بيش تر باشد فصل توليدمثل شترمرغ نيز طولاني‌خيس مي‌گردد. در برخي بخشها اين عصر گاه تا 10 ماه ارتفاع كشيده و محصولي بالغ بر 100 تخم به‌ياور دارااست. درين عصر براي بدست آوردن بالاترين راندمان، مولدها هيچوقت جابجا نميشوند.
مزرعه ساخت تخم مي بايست تجهيزات ذيل را دارا باشد:
پن هاي توليدمثل
دانخوري (نبايد فقط به چرا اكتفا شود)
آبخوري
سايبان
لانه منحصربه‌فرد تخمگذاري؛ مولدها خويش به ساختن آشيانه و تخمگذاري مبادرت مي كنند. مي‌اقتدار آن‌ها‌را به لانه ديگر كه به صورت 8 تشكيل شده هدايت كرد. اين عمل با قرار دادن تخم و پاشيدن ذرت در آن انجام مي گيرد و غالبا مقبول مولدها واقع ميگردد.
حصارسيمي 5/1 متري براي ممانعت از تضارب نرها و ورود شغال كه تخمها را خورده يا اين كه مولدها را مي‌ترساند.
تعداد نر و ماده:
دراين مورد روشهاي متعددي موجود است و گزينش شيوه مطلوب به موقعيت متفاوت و راندمان تخمها در سال هاي پيشين بستگي دارااست.
برخي از روشهاي تجربه گرديده:
1 نر و 1 ماده
1 نر و 2 ماده
1 نر و 3 ماده نكته: برخي نرها صرفا يك ماده را پذيرش و ساير را رها ميكنند.
2 نر و 2 ماده
2 نر و 3 ماده نكته: اين دو نحوه موجب اشكالاتي در تثبيت كالا ميباشد.در‌اين روشها نحوه دوم (ا نر و2 ماده ) مناسبتر از ساير و به صرفه‌خيس به حيث مي‌رسد.

تغذيه عصر تخمگذاري:
نحوه نامحدود: اين طرز مناسبترين طرز هست كه مواد خوراكي در سطح مرتع به صورت نامحدود در دست مولدها قرار گيرد. علل رجحان اين شيوه: شل، ارزان، موجب چاقي نمي شود. پرنده مدام سير و آهسته و در شرايط طبيعي ميباشد.
نكته: درين طرز در حالتي‌كه غذا كمتر از مقدار كافي استفاده شود نياز غذايي حيوان تامين نشده اثر سو‌ء خواهد گذاشت. علل كاهش مصرف از اين قرار هست:
حالت نا مطلوب چراگاه.
ناكافي بودن غذاي تكميل كننده.
كيفيت ذيل غذاي كامل كننده مثل داشتن كپك يا اين كه طعم نامطلوب
چيدن كوبي فورا پيشين از زمان ساخت.
مالامال يا اين كه مايه‌
انگل و بيماري.
دست اندركاران: وراثتي در خويش مولدها

اضطراب
طريق محدود: غذا به صورت مهيا در چنگ حيوان قرار مي‌گيرد؛ اين طريق جايي مطلوب هست كه علوفه در دسترس نباشد.
نكته: در شيوه محدودبايد از مصرف زياد طعام پرهيز كردچرا كه سبب ساز چاقي گرديده واثر ضرر‌باري بر باروري جنسي شترمرغ چه ماده و چه نر داردهمچنين مصرف بالاي پروتيئن موجب اضطراب گرمايي ويا ايجاد تخمهاي با پوسته كم آب مي‌شود.

زمان استراحت
زيرا در زمان ساخت از هرگونه جابجايي و عمل غيرطبيعي در اطراف مولدها مي بايست اجتناب كرد؛ لذا عمده شغل هاي مرتبط با رئيس مولد در زمان استراحت انجام ميگيرد:
پركني.
جنگ با انگلهاي فرنگي مثل كـك، شپش، كنـه به وسيله افشانه‌هاي ضدعفوني.
نبرد با انگلهاي داخلي مثل كرم نواري و كرم پهن توسط دارو.
واكسيناسيون در قبال بيماريهايي مثل ادرارسبز، تورم‌ روده، نيوكاسل.
نكته: در 3 گزينه بالا مشورت با كارشناس الزامي مي باشد زيرا معالجات خطا بسيارخطرناك وگاه موجب تلفات سنگين مي‌باشد.
جداكردن نرها و ماده‌ها.
تغذيه در عصر استراحت؛ خويش به دو زمان تقسيم مي‌گردد:
عصر تعديل وزن؛ غالبا مولدها احتياج به كاهش وزن پيدا ميكنند. اين عمل تا يكسري هفته به انتها عصر استراحت انجام مي شود. جيره آن عبارت‌مي‌باشد از كامل كننده ويتاميني معدني به يار علوفه‌كم آب يا اين كه نو يا اين كه غذا. نكته: هيچ مدل غله اي به مولدها داده نميشود به استثناي مواقعي مثل: پس از پركني، مايه‌كوبي، هنگام بيماري يا اين كه هواي سرد حداكثر 300 گرم به هر پرنده.
عصر آمادگي جنسي؛ كه در 2 تا 4 هفته آخرين عصر استراحت انجام مي گيرد. جيره آن عبارت‌مي باشد از علوفه نو با 400 گرم ذرت يا اين كه غذا دارنده 25 درصد غله و نيز كامل كننده فسفاته.
حذف شترمرغهاي غيراقتصادي؛ براي گزينش صرفه اقتصادي بايستي در پرونده هر مولد اين موردها معلوم شود:
معدود و كيف جفتگيري آن.
مورخ روزهاي فارغ از جفتگيري.
تعداد، مورخ، وزن واندازه همگي تخمهاي آن.
وزن، اندازه و مورخ و ساعت ميلاد كليه جوجه‌هاي آن.
تعداد و مورخ تخمهاي سواي نطفه.
تعداد و مورخ تخمهاي با جنين مرده.
تعداد و مورخ تخمهايي كه جوجه با عمركوتاه داراست.
نكته: دست اندركاران مؤثر بر كميت وكيفيت تخم هر مولد از قرار ذيل ميباشد:
سن مولد؛ معمولا نرها از5/2 و ماده‌ها از 2 سالگي توليدمثل مي كنند و آنگاه در 6-5 سالگي به سقف ساخت مي‌رسند.
نسبت نر و ماده؛ 1 نر به2 يا اين كه 3 ماده مطلوب مي باشد.
تغذيه.
باران.
انگلها.
اضطراب؛ كه ميتواند علت آن شلوغي، حيوان‌ها وحشي و سگها يا اين كه حتي زد خورد نرها باشد.
دست اندركاران وراثتي و همخوني.
ب.جوجه‌كشي
 


برچسب: ماشين جوجه كشي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ شهريور ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۴۹:۲۸ توسط:ت.ج موضوع:

رويش مرغ گوشتي


رويش مرغ گوشتي امروزه در مرزو بوم ما بسيار ترويج پيدا نموده است. مردم براي اينكه بتوانند كسب و عمل رشد مرغ گوشتي را شيوه بيندازند نياز دارا‌هستند تا داده ها كاملي در رابطه آن بدست بياورند. براي آغاز رويش مرغ هاي گوشتي اين مقاله قادر است منشاء نيكي براي شما باشد.

توصيه ميكنم كه تا پايان اين مقاله را بدون نقص بخوانيد تا روئت كرد جديد اي به نسبت اين مدل كسب و عمل پيدا فرمائيد.

ماشين جوجه كشي

رويش طيور گوشتي يعني: تهيه و تنظيم جوجه هاي يكروزه و مراقبت از آنان طبق يك برنامه تغذيه اي و بهداشتي و وصال به وزن مناسب كشتار مي‌باشد.

وزن جوجه هاي يك روزه معمولا حدود 42 گرم هست كه پس از سپري شد روزگار رشد كه 42 روز ميباشد به وزن 2500 گرم مي رسند.

رشد مرغ گوشتي در منزل
اكثر مردم در منزل هاي خويش براي شروع فعاليت رشد مرغ گوشتي مبادرت ميكنند كه بايستي نكاتي را بدانند.

– جهت مرغداري شرقي يا اين كه غربي باشد.

– هواكش ها بايستي طوري پباده سازي شود كه جريان شديد باد سبب بروز اختلال نشود.

– در شرايطي كه در اطراف تان رشد مرغ دارا‌هستند حدودا 2 كيلومتر با آن مسافت داشته باشد.

– با اعتنا به دسته آب و هوا ناحيه مي بايست طوري پباده سازي شود كه با حالت سازگار باشد و سيستم سرمايشي ، گرمايشي و تهويه و غيره ….

– در مرغداري از حفظ بقيه طيور پرهيز نمائيد.

– تالار شما بايستي مدام منزه و تر و تميز باشد تا بيماري كمتري سراغ مرغ ها بيايند.

– محل رويش مرغ مي بايست محل قابل قبولي باشد تا جوجه ها و مرغ ها ريلكس باشند و در موضع غيروابسته مرغ از سبوس برنج، پوشال چوب، كاه، ماسه استعمال شود.

– شما با اعتنا به فضايي كه داريد تعداد جوجه ها را خريداري نمائيد. نمونه: در فضاي 100 متر مي اقتدار 1000 مرغ گوشتي رشد اعطا كرد.

رويش مرغ گوشتي در منزل

تهيه و تنظيم جوجه مرغ گوشتي
بعداز مهيا شدن محل رويش مي بايست درتوان قدرت جوجه مرغ گوشتي را بخريد و فعاليت رشد را مقدمه فرماييد.

نژادهاي متفاوت مرغ گوشتي

جوجه گوشتي مركز

جوجه گوشتي پلاس

جوجه گوشتي كاب

كه هريك بها متفاوتي دارا‌هستند.

نكات شايان توجه براي خريد جوجه مرغ گوشتي
– جوجه ها مي بايست از مامان سلامت تهيه و تنظيم شود ( بايستي از سالم مامان مطمئن بود ساخت گوشت ها بايستي سلامت و فاقد عامل ها بيماري زا باشد)

– بعضا از نژادها اقتدار بالاتري نسبت به نژاد هاي ديگر دارا هستند.

– توجه فرماييد كه جوجه ها از يك سن و از يك مامان باشند.

– براي ورود جوجه مي بايست حفظ هاي اول را ابتدا كرد. در يك سال ميتوان 5 زمان جوجه ريزي كرد و به مرور مقدار جوجه ها را ارتقاء بخشيد.

تنظيم جوجه مرغ گوشتي

6 نياز مهم در محل رشد مرغ گوشتي
يك كدام از مهم‌ترين ساختار صنعت مرغ گوشتي رعايت بهداشت و امنيت زيستي مي باشد. رعايت كردن بهداشت در مرغداري او‌لين گام براي دوري از بيماري هاست كه ضروري مي‌باشد.

1- تهيه و تنظيم آبخوري براي مرغ هاي گوشتي
آبخوري بايستي در بين دو دانخوري باشد و فضله آنان بايستي 1.5 باشد.

شلنگ هاي آب را از جور روشن تهيه و تنظيم نمائيد كه بتوان به موقع رسوب زدايي كرد.

آبخوري ها روزي 3 توشه شستشو و ردوبدل شود.

حرارت آب دستكم 25 جايگاه باشد.

شايسته ترين مدل آبخوري ها پساتنك ها ميباشند در حالتي‌كه تهيه و تنظيم آن نقص‌ مي‌باشد از آبخوري هاي ديگر استعمال فرمائيد.

تعداد آب و دان بايستي طوري باشد كه مرغ ها در جايي توده نشوند و بطور يكسان بتوانند خوراك بخورند.

براي پرهيز از كاهش كيفيت آب و پرهيز بيماري ها، آبخوري ها را هر 4 ساعت يكبار بده بستان شوند.
 


برچسب: ماشين جوجه كشي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۵:۲۴ توسط:ت.ج موضوع:

كنه بوقلمون بيماريهاي


معمول ترين انگل هاي فرنگي بر روي تن بوقلمون ، شپشي بوقلمون، پشه هاي قرمز‌رنگ يا اين كه پشه لانه و كنه طيور ميباشند.

شپشي باعث تحريك بوقلمون و معدود شدن وزن آن مي‌شود.

اين حشره، منجر بوجود وارد شدن خارش در تن بوقلمون ميشود و آسايش اين حيوان را برهم مي‌زند.
پشه خون و آب تن بوقلمون را ميمكد.

در سود ، موجب معدود خوني اين حيوان مي‌شود.

اين حيوان علاوه بر به وجود آوردن خراش و خارش، منجر ريختن پرهاي بوقلمون ميشود.

به علاوه، پشه بعضا از بيماري ها را نيز انتقال ميدهند.

ماشين جوجه كشي

كنه بوقلمون بيماريهاي بوقلمون
كنه ها اضافه در آب و هواي گرم و كم آب موجب اندوه مي گردند.

كنه ها، خون بوقلمون را مي‌خورند و سبب معدود شدن وزن آن ميگردند.

به علاوه ، بخش اعظمي از عاملهاي بيماريزاي عفوني را نيز منتقل مي كنند.

زماني كه كنه ها به بوقلمون حمله مي كنند، بوقلمون اشتهاي خويش را از دست مي دهد و پرهايش وحشتناك و شلوغ ميگردند.

گزش كنه ممكن هست سبب ساز فلج شدن بوقلمون بشود.

كنه را به راحتي ميتوان تشخيص اعطا كرد.

ارتفاع تن كنه به نيم تا يك سانتيمتر و گهگاه بيش تر مي رسد و بدني تخم مرغي صورت به رنگ قهوهاي مايل به قرمز‌رنگ داراست.

پيشگيري و در اختيار گرفتن بيماريهاي بوقلمون
براي دوري از حمله اين انگلها بايستي پيشين از وارد كردن جوجه ها به لانه ، آنجا را سمپاشي كرد.

با به كار گيري از حشره كشها و كنه كشها ميتوان اين فعاليت را انجام دهيد.

براي نزاع با كنه مي بايست جوجه بوقلمون ها را در سبدهاي چوبي و به دور از لانه ها و آشغال ها محافظت كرد.

همينطور مي بايست لانه ها تماما پاك شوند و با سم هايي مانند مالاتيون سمپاشي شوند.

روستا روز بعداز سمپاشي، تا حدودي تمام كنه هاي تن بوقلمونها ميافتند.

آن گاه بايستي بوقلمونها را به لانه منزه پيروزي.

اھميت اعتنا در رويش بوقلمون
مراقبت و رويش ظريف بوقلمون ها، مانند تندرست سازي و بهداشت فضا، دادن به موقع داروها و انجام كارهايي كه براي پيشگيري از بيماري ها لازم هست، مي بايست در عصر بلوغ بوقلمون انجام شوند.
چون در‌اين زمانه، بوقلمون بسيار حساس مي باشد.

در صورتي‌كه اين امور با توجه انجام نشود، ممكن هست زيانهاي جبران نشدني براي رويش دهنده درپي داشته باشند.

در پايان روزگار پرورش و زمان بلوغ كه هم‌زمان با فصل بارانهاي سرد و ناگهاني ست، مي بايست از بوقلمون خيلي نگهداري كرد.

چون سرماي ناگهاني براي بوقلمون زيان داراست.

نكته هاي مهم در رويش و محافظت بوقلمون
از دادن غذا زياد ترشيده، كپك زده و گنديده به بوقلمونها پرهيز كنيد.
علوفه سبز خردشده و گردش در چراگاه را بايستي براي بوقلمون ها در لحاظ گرفت.
لانه، چراگاه ، غذا و آب لازم براي بوقلمون بايستي كاملا باشد.
بوقلمون ها را مي بايست بدور از حيوان ها اهلي مانند گاو، گوسفند، بز، طيور ديگر مانند مرغ، خروس، اردك، غاز و غيره مراقبت كرد.
براي ضد عفوني كردن آشيانه و لانه بوقلمون ها مي بايست از مواد ضدعفوني كننده و مطلوب و استاندارد گرديده به كار گرفت.

همينطور بخوانيد :
راهنماي مراقبت و رويش عروس هلندي
هنگام به كار گيري از اين مواد و به امر مصرف كمپاني توليدكننده آن و دستورهاي دامپزشك دقت فرمائيد.

در‌حالتي كه ترديد كرديد كه بوقلمون ها مبتلا بيماري گرديده اند، فوري با راءس دامپزشكي و دامپزشك مشاوره نمائيد.

نكته هاي مهم در محافظت بوقلمون
تزريق واكسن در بوقلمون ها مي بايست به موقع و ظريف صورت بپذيرد.
نادر شدن اشتها يا اين كه نادر خوراكي و معدود ميل كردن آب يك كدام از اولي نماد هاي بيماري در بوقلمون ها هست.

پاكيزه نگهداشتن پياله هاي آبخوري و دان خوري اهميت متعددي دارااست.

براي غذا بوقلمون، روزمره پنجاه تا صد و پنجاه گرم علوفه سبز بايستي در حيث گرفته شود.

با در حيث دريافت كردن مقدار آلودگي فضا و در صورتي‌كه لازم بود، بوقلمونها را در قبال بيماري هايي مانند نيوكاسل، و باي مرغان و آبله طيور واكسن بزنيد براي اين فعاليت از يك راس دامپزشكي يا اين كه دامپزشك امداد بگيريد.
براي پيشگيري از بيماري هايي مانند اسهال خوني، سياه راز و غيره به كارگيري از داروهاي مطلوب و غذاي روزمره بوقلمون، ضروري مي باشد.

به علاوه، با لحاظ دامپزشك مي اقتدار براي پيشگيري از بيماريها بعضا از آنتيبيوتيك ها و داروها را به غذاي روزمره بوقلمون ها طولاني تر كرد.
بوقلمون هايي كه به هر دليلي تلف مي‌شوند، مي بايست در گودالي كه براي اين فعاليت تهيه و تنظيم مي‌شود، انداخته شوند.

آن‌گاه با آهك و خاك، به خير و خوبي روي آن‌ها پوشانده شود تا دور و اطراف كثيف نشود.
در محيطهاي رويش بوقلمون بايستي با موشهاي خانگي و صحرايي به صحت جنگ كرد.
چون اين جوندگان اكثري از بيماري ها را منتقل مي نمايند.

به علاوه مقدار متعددي از غذاي بوقلمون ها را مي‌خورند. همينطور موش صحرايي بوقلمون هاي برنا را تلف مينمايد و از در ميان مي برد.

چندين نكته موءثر در رشد بوقلمون 
بوقلمون هاي نر اندام درشت داشته و به رنگ هاي الوان، سياه، طلايي و سپيد چشم مي‌شوند.
در جوجه كشي بوقلمون بايستي به اندازه تخم و سن بوقلمون اعتنا كرد.
بوقلمون ها دوبار در سال تخمگذاري كرده و هر زمان آن حدود ۲۰ روز ميباشد.
تغذيه بوقلمون ها در سنين متفاوت و گونه پرواري يا اين كه پرورشي متعدد مي‌باشد.
از بيماري هاي مهم در بوقلمون مي شود به نيوكاسل، كوكسيديوز و تاج آبي رنگ اشاره نمود.
متداول ترين انگلهاي فرنگي بر روي تن بوقلمون شپشي، كنه و پشه sdsd.
نزاع با جوندگان در محيطهاي پرورشي بوقلمون براي پيشگيري از انتقال بيماري ها و خودداري از خسارات اقتصادي بسيار مهم هست.


جوجه كشي طبيعي در بوقلمون – تجربه هاي موثر يك رويش دهنده بوقلمون

رشد بوقلمون – تجربه هاي اثر گذار يك رويش دهنده بوقلمون

تغذيه بوقلمون – تجربه هاي اثر گذار يك رويش دهنده بوقلمون

شناخت با برخي بيماريهاي بوقلمونها – تجربه هاي موثر يك رويش دهنده بوقلمون
 


برچسب: ماشين جوجه كشي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۱۹:۰۲ توسط:ت.ج موضوع:

پيشگيري در خلال شيوع بيماري در طيور


راهنماي پيشگيري از بيماري ها در بلدرچين

پيشگيري
بايستي اين مهم را به خاطر داشت كه مي توان از بروز اكثر بيماري هاي ويروسي با بكارگيري يك مدير خوب و كاربردي پيشگيري كرد . لانه ها بايد منزه و داراي تهويه و دماي مناسب باشند و از ورود جانوران موذي به آن‌ها ممانعت شود.
بلدرچين نبايد با انواع ديگر پرنده ها رشد داده شود، زيرا به نيكي مشخص و معلوم شده كه اشكال متعدد طيوران داراي حساسيت هاي مختلف در ازاي ارگانيسم هاي استدلال بيماري مي‌باشند.
از آنجا كه بلدرچين هاي جوان به بيماري حساس تر مي باشند بنابراين آن‌ها بايد جداگانه از بلدرچين هاي مادر رويش يابند زيرا بلدرچين هاي مادر ممكن مي‌باشد به طريق زير باليني با ميكروارگانيسم هائي آلوده باشند و يا به عنوان حاملين كارداران بيماريزا عمل كنند.
در مزارع وسيع رويش بلدرچين توصيه مي شود كه سرپرست هاي جدا جهت محافظت از اين طيوران گماشته شوند. شواهدي بر طبق انتشار بيماري هاي خاصي مانند لكوز در مزارعي كه بلدرچين و ماكيان به حالت جداگانه رشد مي يابند ولي سرپرست آن ها يكي از ميباشد، وجود دارد. برعكس بلدرچين هاي ژاپني ممكن مي باشد به عفونتهاي تحت باليني مبتلا شوند و آن را به ساير انواع پرنده ها انتقال دهند.

ماشين جوجه كشي
اين طيوران بايد با غذاي مناسب كه از منبع آيتم اطمينان خريداري شده تغذيه شوند. خوراك بايد در مكان خشك نگهداري شده و از رويش كپكها ممانعت بعمل آيد و همچنين بايستي از جانوران موذي كه ممكن مي‌باشد منجر ساخت بيماري يا انتقال ميكروارگانيسمها شوند محافظت گردد. اين پرنده ها بايد به حالت تر و تميز و روزمره بررسي شده و در صورتي آرم هائي از قبيل كزكردگي، لرزش، فلجي را نشان دادند جهت معاينه به دامپزشك ارجاع داده شوند.

پيشگيري در خلال شيوع بيماري
زماني كه بيماري شيوع پيدا مي‌كند صاحبان مزارع مي بايست به سفارش هائي بر اساس جداسازي پرنده ها تندرست از بيمار كار كنند. زيرا كاني باليسم ، تناول كردن مواد دفعي پرنده ها بيمار و انتقال از طريق آئروسل منجر نشر بيماري خواهد شد. سفارش مي شود كه لاشه ها سوزانده و يا بوسيله آهك مدفون شوند و تمام محل ضدعفوني گردد. همچنين انكوباتورها ضدعفوني شده و جوجه بلدرچين هاي نو هچ شده در محلهاي ضدعفوني شده رويش يابند. مبداء شيوع بيماري در چهره قابليت و امكان شناسائي گردد و با اقدامات پيشگيري كننده مناسب بيماري پايين كنترل درآيد.
بلدرچين ژاپني با اين كه نسبت به برخي از بيماريها مقاوم هست البته نسبت به ابتلا طبيعي به اكثر بيماريهاي ويروسي ماكيان حساس ميباشد به خصوص هنگامي كه تحت موقعيت مديريتي ضعيف رويش يابد. هرچند تعداد گزارشهاي مربوط به وقوع طبيعي بيماري در بلدرچين ها در مقايسه با ماكيان ديگر كمتر sdsd. اما اين آيتم ممكن مي‌باشد ناشي از اين واقعيت باشد كه تعداد معدودي مزرعه رويش بلدرچين وجود دارد. با توجه به پيشرفتهاي اخير درخصوص روشهاي فني تشخيصي در ويروس شناسي اين احتمال وجود دارد كه موردها بيشتري از وقوع طبيعي بيماري هاي ويروسي خصوصا آنهائي كه ناشي از اعضاي گروه آدنوويروس ميباشند گزارش شوند.


بيماريهاي ويروسي و باكتريائي بلدرچين ژاپني

بلدرچين ژاپني (Coturnix Coturnix Japonica) از پرندگان شكاري (Game Birds) مهاجر بوده و به خانواده Phasianidae كه ماكيان اهلي (Gallus Domesticus) در آن قراردارد متعلق مي باشند. اين پرندگان از بلدرچين باب وايت (Colinus Virginianus) و گونه هاي بومي استراليا و ساير كشورها مجزا ميباشند. به ظاهر بلدرچين ژاپني ابتدا در ژاپن اهلي شده است. بلدرچين ژاپني امروزه به طريق تجاري براي توليد گوشت و تخم و يا به عنوان پرنده خانگي و همچنين براي بكارگيري در تحقيقات علمي، در بيشتر نقاط دنيا پرورش مي يابد.
با وجود اينكه به ظاهر بلدرچين ژاپني نسبت به ساير طيور به بيشتر بيماريها مقاوم مي باشد، ولي اين پرنده نيز به عفونت هاي طبيعي ناشي از اكثر انگلها، قارچها، باكتريها، مايكوپلاسماها و عفونتهاي ويروسي كه طيور اهلي را دچار مي سازند، حساس hhhh. بنابراين بلدرچين ژاپني بايد به شكل غير وابسته از بوقلمونها و ماكيان رشد يابد. همچنين بلدرچين ژاپني به انگلهاي خارجي از قبيل شپشها، كنه ها، جربها، ككها و انگلهاي داخلي مانند: Choanotaenia Infundibulum، Raillietina Echinobothridia ، هتراكيس گاليناروم و عفونتهاي تك ياخته اي مانند كوكسيديا و هيستوموناس مله اگريديس حساس مي باشد.
معمولترين عفونت قارچي در بلدرچين ژاپني، آسپرژيلوس و كانديديازيس مي باشد. بيماريهاي باكتريائي مانند سالمونلوز، كلي باسيلوز، اريزيپلاس و همچنين مايكو پلاسموز، ممكن مي باشد تحت شرايط طبيعي در بلدرچين ها صورت دهند. همچنين در مواردي وقوع بيماري پاستورلوز در بلدرچين ژاپني گزارش شده است. بلدرچين ژاپني همانند ماكيان اهلي به بيماريهاي ناشي از كمبودهاي نيز تغذيه اي در گير مي گردد.
بلدرچين ژاپني به عوامل ويروسي ايجاد كننده بيماريهائي مانند انسفالوميليت پرنده ها، بيماري مارك، بيماري نيوكاسل، روس ساركوما، برونشيت عفوني، بيماري آنفلوانزا، آبله طيوران ، برونشيت بلدرچين ها، رتيكولواندوتيلوز، هاري ، آنسفالوميليت شرقي اسب و لكوز حساس مي باشد.
بيماري نيوكاسل

گزارش هائي از شيوع طبيعي بيماري نيوكاسل در گله هاي بلدرچين وجود دارد. دو محقق اظهار داشتند كه بلدرچينها نسبت به ماكيان حساسيت كمتري به نيوكاسل داشته اند و اين بيماري به تدريج در بلدرچينها تشخيص داده شده است. با وجود آنكه بيماري نيوكاسل به صورت بومي (اندميك) در ماكيان هنگ كنگ وجود دارد و بلدرچينها در آنجا در مقياس بزرگي رشد مي يابند، عفونت طبيعي ناشي از NDV از مدتها گذشته ديده نشده مي باشد. اين محققين همچنين اظهار داشته اند از‌آنجا كه تعدادي از پرندگان وحشي به حالت تحت باليني بيماري نيوكاسل در گير شده و حاملين فاقد نشانه هاي بيماري ND هستند، بنابراين ممكن مي‌باشد بلدرچينها نيز ذيل شرايط محيطي خاص به عفونت زير باليني بيماري نيوكاسل مبتلا شوند.
 


برچسب: ماشين جوجه كشي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۱۰:۰۷ توسط:ت.ج موضوع:

صرفا سفيده تخم مرغ بخوريم يا اين كه تخم مرغ بدون نقص


صرفا سفيده تخم مرغ بخوريم يا اين كه تخم مرغ بدون نقص
تخم مرغ يك غذاي بي نقص هست ، كه خدا در دست ما قرار داده مي‌باشد . بعضا بر طبق باورهاي خطا گهگاه تخم مرغ را به طريق بي نقص به كارگيري نمي‌كنند و يا اين كه صرفا سفيده ي آن يا اين كه زرده ي آن را به تنهايي به كار گيري مي‌نمايند ، كه همين فرمان سبب ساز سود ي كافي نبردن از تمام مواد مفيد جان دار در تخم مرغ مي گردد ماشين جوجه كشي

بياييد باهم ببينيم كه تخم مرغ را چه طور مصرف كنيم بهتر هست :
برخي صرفا سفيده ي تخم مرغ را به كارگيري مي نمايند و زرده ي آن را به دور مي اندازند ، عوارض متعددي هم براي اين عمل دارا هستند ؛ مي‌گويند تمام پروتئين هاي جانور در تخم مرغ صرفا در سفيده موجود است درصورتي كه كه طبق پژوهش ها صورت گرفته از حدود 6 درصد پروتئين جانور در تخم مرغ حدود 4 درصد در سفيده و 2 در صد مانده در زرده موجود است ، پس صرفا با تناول كردن يك تخم مرغ بدون نقص از تمام پروتئين مو جود درآن منفعت مند مي شويم .
000000000000.jpg
با پژوهش ها صورت گرفته حدود 90 درصد سفيده ي تخم مرغ آب ميباشد ، همين دستور باعث مي گردد تا اشخاص براي تناول كردن زرده ي تخم مرغ هيچ رقبتي نداشته باشند اگر كه در ازاي اين مقدار آب مو جود در سفيده تمام ويتامين هاي لازم براي تن اشخاص در زرده ي تخم مرغ گنجانده شده‌است .
براي ورزشكاران اين فرمان خيلي مهم تلقي مي‌گردد كه از سفيده ي تخم مرغ استعمال نمايند تا واحد سنجش آبي رنگ كه هنگام تعريق در ورزش از دست داده اند جبران شود و جز رژيم غذايي اثبات ورزشكاران به حساب مي‌آيد ، زيرا مواد جانور در سفيده ي تخم مرغ باعث توليد عضله نيز ميگردد .
گهگاه زرده ي تخم مرغ را كنار مي‌گذاريم چون فكرميكنيم كه زرده دارنده كلسترول بالايي ميباشد و در ما خطر ابتلا به بيماري قلبي را ارتقا مي‌دهد ولي بدانيد كه كلسترول جانور در زرده تخم مرغ جز كلسترول هاي اثرگذار براي تن به حساب آورده مي شود .
نبايد از زرده ي تخم مرغ هم قافل شد چون زرده ي تخم مرغ طبع گرم دارااست ولي سفيده ي تخم مرغ طبع سرد، پس تخم مرغ به شكل بي نقص طبع معتدل دارااست و عامل ضرورت به كارگيري از تخم مرغ به شكل بدون نقص همين دستور ميباشد .
ترازو كالري جانور در تخم مرغ بي نقص حدود 70 گرم مي باشد كه 16 درصد آن در سفيده ي تخم مرغ موجود است .
ولي بهتر هست بدين نكته دقت نمائيد كه از 5 گرم چربي جان دار در تخم مرغ بدون نقص حدود 0 گرم چربي در سفيده ي تخم مرغ موجود هست و همينطور ، از 211 ميلي گرم كلسترول 0 ميلي گرم كلسترول در سفيده ي تخم مرغ موجود است .
0000000000000000.jpg
كمتر پيدا مي‌گردد كسي در حوالي ما كه به تخم مرغ آلرژي داشته باشد اما گهگاه شنيده ايم كه برخي از تناول كردن تخم مرغ اجتناب مي نمايند چون علائمي اعم از كيير ، تورم و يا اين كه آبريزش بيني در آن‌ها ظواهر ميگردد ، كه بازدارنده به كار گيري ي آن‌ها از تخم مرغ مي گردد .
مجموعاَ افرادي كه با به كارگيري از تخم مرغ در بدنشان مشكلي پيش نمي آيد بايستي تخم مرغ را به حالت بي نقص به كارگيري نمايند تا از تمام مواد مقوي جان دار در آن منفعت ببرند .
 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۱۱:۳۸ توسط:ت.ج موضوع:

راهنماي كاليبراسيون سنسورها كاليبراسيون چه مي باشد ؟


راهنماي كاليبراسيون سنسورها
كاليبراسيون چه مي باشد ؟

كاليبراسيون اندازه گيري و انتخاب صدق وسيله اندازه گيري در مطابقت و همخواني با منشاء تاييد گرديده است. كاليبراسيون اذن مي‌دهد كه معيار اصلاح لازم را نسبت به نشاندهي انتخاب كنيم.

ماشين جوجه كشي

نحوه ورود به پيكربندي كاليبراسيون
با نگهداشتن به طور همزمان 2 كليد ( شماره 3 و 5 ) وارد و وارد منوي پيكربندي كاليبراسيون مي شويم و با هر كليك كردن روي دكمه وارد مورد هاي بعدي منو مي شويم. با به كارگيري از كليد هاي بالا و تحت مقدار پارامترهاي قابل تغيير تحول را تغيير‌و تحول مي‌دهيم و يا اين كه خروج از منو داده ها ذخيره مي‌شود.

معرفي منوها
Lsb : اين آيتم مرتبط با پيكربندي كارگاه ميباشد و غير قابل تغيير و تحول ميباشد.

d1 : در‌اين منو مقدار اختلافات دماي سنسور با دستگاه كاليبراسيون را وارد مي‌نماييم.

d2: اين منو جهت كاليبراسيون سنسور رطوبت طبق طريق دوم ذكره گرديده تلاش داراست.

dh: درين منو مقدار اختلاف رطوبت سنسور با دستگاه كاليبراسيون را وارد مينماييم.

dt: واحد سنجش اختلاف دماي سنسور رطوبت و سنسور دما را نشان ميدهد.

t2: اين آيتم مقدار دماي سنسور رطوبت در ذيل فيتيله را نشان مي‌دهد. اين عدد مدام مي بايست كمتر از عددهاي دستگاه نشان داده شود در حالتي كه هم دما با بيش تر نشان دهنده كم آب بودن سنسور رطوبت مي‌باشد.

Hum: اين منو جهت تعيين مدل سنسور رطوبت در برخي از نوع هاي سيستم در دست گرفتن هست. اين آيتم مدام در موقعيت 2Ntc باشد.

طرز كاليبره سنسور دما
جهت كاليبره نمودن سنسور دما نخست به يك دماسنج خيلي ظريف و داراي اعتبار داريم.

محل قرارگيري دماسنج در دستگاه اهميت فوق العاده اي دارااست، شايسته ترين محل براي قرارگيري دماسنج در حوالي محل سنسور دستگاه و يا اين كه در روي كتف ها لابه لاي تخم مرغ ها و در طبقات بالايي دستگاه ميباشد. قرار دادن دماسنج در پشت شيشه و يا اين كه كف دستگاه و يا اين كه نزديك ديواره هاي كناري موجب گمراهي شما در كاليبره كردن گرديده و اعداد نشان داده گرديده بوسيله دماسنج در‌اين نقاط داراي اعتبار نمي‌باشد.

برهه زماني دوران لازم براي ثبات دماي دماسنج كاليبراسيون مهم هست. معمولا بايستي حدود يك ساعت دماسنج باطن دستگاه باشد.

در هنگام كاليبراسيون دماي گوشه و كنار حريم دستگاه اهميت بسزايي داراست و طبق وضعيت استاندارد تعريف و تمجيد گرديده در دفترچه راهنما براي جوجه كشي. (دماي حدود 22 تا 26 سكو و رطوبت 35 تا 55 درصد)

زماني كه دستگاه شما بالاترين دما را نشان مي‌دهد( 1/38) را يادداشت فرمائيد و بالاترين عدد دماسنج كاليبراسيون را هم يادداشت فرماييد ( 9/37) اختلاف دوتا را در منوي d1 وارد كنيد(براي مثال 2/0)

با نگه داشتن كليد به سمت 3 ثانيه داده ها ذخيره ميگردد و از منوها بيرون ميگردد.

سنسور رطوبت دستگاه
شناخت با سنسور رطوبت 2Ntc

شيوه همت : اين سنسور از روش به حساب آوردن دماي كم آب و دماي خيس و با به كارگيري از برنامه اختصاصي كه در ياد دستگاه هست مبادرت به احتساب مقدار رطوبت مي‌نمايد كه براي اين عمل دوتا سنسور دماي ماهر و يك مخزن آب و يك فيتيله براي مرطوب نگه داشتن سنسور (خيس) لازم مي‌باشد كه بوسيله كارگاه داخل دستگاه درنظرگرفته شده ميباشد.

اعتنا: هيچگاه نبايد فيتيله كم آب شود ( مخزن فيتيله را سواي آب نگذاريد) در رخ كم آب شدن سيستم با نشان دادن عبارت — و يا اين كه نشان دادن عدد 100 به شكل چشمك زدن و صداي آلارم به شما اخطار مي‌دهد. تا دماي دستگاه به محدوده 37 نرسد رطوبت سنج و رطوبت ساز كار نميكنند اين دستور جهت ايمني و خودداري از هرگونه خطاي احتمالي در لحاظ گرفته شده‌است.

جهت اعتنا طولاني تر سنسور هر از تعدادي گهگاه فيتيله سنسور را از رسوبات (شستشو با ريكا) تطهير فرمائيد. از آب سواي املاح يا اين كه آب مقطر به كارگيري نماييد.

كاليبراسيون سنسور رطوبت
در منوي كاليبره وارد آيتم dh گرديده و مقدار اختلاف اثبات گرديده را وارد فرماييد. جهت پروسه فعاليت رعايت تمام نكات روايت شده در نصيب كاليبره دما الزامي ميباشد.
 


برچسب: ماشين جوجه كشي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۴۲:۳۷ توسط:ت.ج موضوع:

گلوتن گندم چيست؟

گلوتن گندم پودري كرم رنگ با PH حدود ۸/۵ الي ۴/۶ مي‌باشد . از گلوتن گندم در صنعت هاي نانوائي به خصوص در ساخت نانهاي فانتزي به طور وسيعي به كارگيري مي شود . همينطور در صنعت هاي ماكاروني، تهيه و تهيه و تنظيم سوسيس و كالباس، در تهيه غذاي طفل و همچنين در صنعت چسب سازي به عمل مي رود . كشورهاي گسترش يافته از گلوتن گندم به عنوان پوشش حفاظتي تخم مرغ به كارگيري مي كنند . گلوتن گندم به عنوان بيوپليمر جايگزيني براي پليمرهاي سنتزي در صنعت به كارگيري مي شود . در غذاي ماهي به تيتر پلت چسبان از گلوتن گندم به كارگيري مي شود . گلوتن گندم معمولاً دربردارنده ۸۰ ۷۵ درصد پروتئين، رطوبت آن حداكثر ۸ درصد، ميزان خاكستر در حد صفر و كمترين مقدار فيبرخام را داراست . مقدار جذب آب آن دست اندك ۱۷۰ درصد مي باشد . پروتئين هاي حساس گلوتن گندم، گلوتنين وپرولامين هست . گلوتن گندم علاوه بر اين كه منشا پروتئيني قابل قبولي به شمار مي رود، منشاء قابل قبولي از اسيدآمينه ها، مخصوصاً اسيدآمينه هاي گوگرددار و گوگرد معدني نيز مي باشد . كمبود اسيدآمينه هاي گوگرددار اختلال عمده در تغذيه طيور مي باشد .  
 ماشين جوجه كشي ۲-۵- 
وبستردرسال ۱۹۸۴ بيان كرد كه توازن اسيد آمينه ها در گلوتن گندم فراوان مطلوب مي باشد و علاوه بر اين سبب خوشخوراكي غذا گرديده و نسبت به ساير موادغذائي داراي كمترين دليل ها ضدتغذيه اي مي باشد . هگرو فرناندودرسال ۱۹۹۷ گزارش كردند كه جوجه ها نسبت به ويسكوزيته در هفته اوليه زندگي خود زياد با اهميت مي باشند و بالابودن ويسكوزيته روده سبب ساز ساز به كاهش كار آنزيم ها و جذب كمتر مواد مغذي مي گردد . همينطور افزايش ويسكوزيته و ساخت چسبندگي سبب ساز كاهش سرعت عبور محتويات دستگاه گوارش مي شود، در نتيجه مواد غذائي برهه هنگامي بيشتري در روده مي مثل و همين استدلال منجر ساز كاهش مصرف خوراك و در سود كاهش رويش مي گردد . از گلوتن گندم به تيتر مبداء مطلوب پروتئيني در تغذيه آبزيان (قزل آلا و ميگو) نيز استعمال شده مي باشد . هدف از انجام اين آزمايش تعيين بها غذائي گلوتن گندم و تأثير به فعاليت گيري از آن بر بضاعت و توان توليدي جوجه هاي گوشتي مي باشد .در اين پژوهش قيمت غذائي گلوتن گندم و تاثير آن بر بضاعت و توان و بضاعت و توان و توانايي توليدي جوجه هاي گوشتي محاسبه شد . تست با ۵ جيره غذائي انجام شد . جيره هاي آزمايشي شامل: ۱) ماشين جوجه كشي جيره شاهد فاقد گلوتن گندم، ۲) جيره دربردارنده ۵/۲ درصد گلوتن گندم، ۳) جيره حاوي ۵ درصد گلوتن گندم، ۴) جيره دربردارنده ۵/۷ درصد گلوتن گندم، ۵) جيره حاوي ۱۰ درصد گلوتن گندم . جيره هاي آزمايشي از لحاظ انرژي و پروتئين يكسان بودند و براي ۳ بازه زماني آغازين، رويش و آخرين تنظيم و تهيه شدند . دوران آزمايش ۴۹ روز بود . براي تهيه و تنظيم جيره هاي آزمايشي انرژي قابل سوخت و ساز تصحيح گرديده براي ازت و تركيبات شيميائي (پروتئين، اسيدآمينه ها و…) گلوتن گندم اندازه گيري شد . نتايج حاصل از ازمايش نشان اعطا كرد كه ارتقا وزن تن جوجه هائي كه جيره شاهد و جيره حاوي ۵/۲ و ۵ درصد گلوتن گندم مصرف كردند بيشترين بود . جيره هاي حاوي ۵/۲، ۵ و ۱۰ درصد گلوتن گندم سزاوار ترين ضريب تبديل غذا را توليد كردند . اندازه طعام مصرفي در گروهي كه از جيره ۵/۷ درصد گلوتن گندم تغذيه كرده بودند كمترين اندازه بود . درصد تلفات در در در ميان هيچكدام از گروهها تفاوت مفهوم داري نداشتند . كمترين هزينه طعام براي ايجاد يك كيلوگرم وزن زنده در گروههايي كه با ۵ و ۵/۲ درصد گلوتن گندم تغذيه شدند به دست آمد . درصد سينه گروههائي كه با جيره شاهد، ۵/۲ و ۵ درصد گلوتن گندم تغذيه شدند بيشترين مقدار بود و درصد ران، بالها و كبد في مابين گروهها تفاوت معنا داري نداشت . درصد چربي محوطه بطني در گروهي كه با جيره ۵/۷ درصد گلوتن گندم تغذيه شدند بيشترين مقدار بود .
برچسب: ماشين جوجه كشي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ تير ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۱۰:۰۸ توسط:ت.ج موضوع:

دلايل ايجاد بستر خيس در طيور

يك عدد از مواردي كه پرورش دهندگان طيور به ويژه طيورگوشتي طي دوره رشد با آن مواجه مي شوند وجود بستر خيس مي باشد دست اندركاران مديريتي تغذيه اي و بيماريها مي توانند سبب بروز اين خلل شوند بستر تر ، كه علت آن پيدايش اسهال درگله مي باشد نبايد با آنتريت و يا تورم روده غلط شود اسهال عارضه اي مي‌باشد كه مدفوع وضعيت آبكي داشته باشد در صورتيكه آنتريت عبارت از تورم بافت مخاطي روده در اثر عواملي نظير كوكسيديوز و غيره مي باشد درحالت طبيعي مدفوع با منشاء روده اي در طيور داراي رنگ حنايي و يا اين كه قهوه اي با رسوب اورات در تراز آن مي باشد كه 12 تا 16 بار درشبانه روز تخليه مي گردد مدفوعي كه منشاء آن از سكوم باشد دارنده رنگ قهوه اي تيره ، به رخ نصفه مايع مي باشد و معمولا يك يا اين كه دوبار در شبانه روز دفع مي شود كه اين گونه مدفوع هم نبايد با مدفوع اسهالي غلط گردد .  
 ماشين جوجه كشي ۲-۵- 
مديريت و ارتباط آن با بستر خيس در طيور بستر طيور مي بايست در مرحله وعمق آن از لحاظ قوام و چسبندگي يكسان باشد در شرايط مديريتي مناسب و تندرست گله با توجه به سن ، رطوبت بستر مي تواند بين 10 تا 30 درصد متغير باشد هر چند در مناطق گرم و فراوان خشك رطوبت به 5 درصد نيز ممكن مي باشد كاهش يابد . بستري كه دارنده چنين شرايطي باشد آنگاه از چسبندگي در اثر فشردن در بين انگشتان بلافاصله ذرات آن از همديگر قطع خواهند شد كه وجود اين موقعيت عدم چسبندگي ناشي از فعاليت باكتري هاي جانور درآن مي باشد بستري كه رطوبت آن بيشتر از 30 درصد باشد آن‌گاه از فشردن در دست موقعيت خود را محافظت كرده و ذرات آن ازهمديگر قطع نخواهند شد بستر خيس گهگاه به بستري گفته مي شود كه صرفا مرحله آن مرطوب وچسبنده مي باشد البته قسمت هاي عمقي آن ممكن ميباشد خشك باشد درچنين مواقعي نصيب هاي سطحي بستر آنگاه از خشك شدن تشكيل لايه اي چسبنده وسفت را مي دهد وبه عبارت ديگر ازنظر قوام و چسبندگي در مرحله و عمق از يكديگر متعدد مي باشد وجود بستر سفت در نقاطي از سالن سبب مي شود كه طيور تمايلي به نشستن دراين محل ها رانداشته باشند لذا به علت نرسيدن گرماي بدن طيور به اين نقاط و عدم عمل باكتري هاي مو جود درآن رطوبت و چسبندگي باز نيز عمده خواهد شد در صورت وجود چنين حالتي در بستر با بهبود شرايط مديريتي و زيرو رو كردن بستر بايستي مبادرت به رفع اين مشكل كرده و در چهره نياز كمي بستر نو بيش تر نمود تا مرغها تشويق به نشستن درآن نقاط شوند با پرهيز از ريزش آب در تالار ، تنظيم اندازه و طول آب خوري ها و بهبود تهويه مي بضاعت از تشكيل بستر بهم چسبيده وسفت گرديده دوري نمود . درميان عوامل مديريتي ، تهويه مي تواند بيشترين نقش را داشته باشد 1000 قطعه مرغ در شبانه روز حدود 500 ليتر آب از نحوه مدفوع دفع مي كنند تهويه ناقص كه كاركشته به تخليه اين اندازه آب از سالن نباشد به سادگي و بويژه در زمستان مي تواند منجر بروز بستر خيس و توليد چسبندگي در سطح آن گردد . تغذيه و ارتباط آن با بستر تر در طيور فعاليت همه در طيور به چهره مداوم و ادرار كه به صورت مايع غليظ موكوسي و حاوي اندازه متعددي اورات ميباشد با پوشانيدن تراز مدفوع دفع مي گردد مكانيسمي كه بنام جريان برگشتي ناميده مي شود سبب ساز ميشود مقداري از آب والكتروليت ها مجددا در راست روده جذب شده و تعادل الكتروليتي برقرار گردد . ارتقا مصرف آب صرف نظر از علت آن مي تواند باعث پيدايش اسهال ، مدفوع آبكي و بستر خيس گردد كه به تعدادي از آنها اشاره مي شود . 1- جيره بندي دان و يا اين كه ناكافي بودن دان بويژه درگله هاي مرغ گوشتي كه دان جيره بندي مي گردد بوضوح ديده مي شود 2- كيفيت آب و دان مصرفي از نظر مقادير سديم ، پتاسيم و منيزيوم . سديم و پتاسيم حجم آب بدن را تنظيم مي كنند وجود ميزان زيادي سديم در آب مصرفي و يا در دان كه مي تواند به صورت نمك باشد باعث ارتقاء مصرف آب خواهد شدوجود پتاسيم اضافي هم كه مي تواند ناشي از وجود آن در مواقعي مثل كنجاله سويا ، ملاس و غيره باشد مثل سديم باعث افزايش مصرف آب و اسهال خواهند شد منيزيم از عناصري است كه به علت وفور آن در مواد نخستين زمينه استعمال دان ، به مكمل طيور افزوده نمي شود معهذا وجود اندازه زيادي از اين عنصر در آب ، منجر پيدايش عارضه اسهال و خيس شدن بستر خواهد شد . 3- متعادل نبودن جيره از نظر ميزان پروتئين و بيش تر بودن و بويژه وجود پروتئين كيفيت بالا و با قابليت هضم قليل در آن وجود چنين پروتئيني كه بخوبي هضم وجذب نشده باشد در انتهاي روده در اثر تخمير ميكروبي باعث بروز اسهال مي گردد پيدايش عارضه سوختگي مفصل خرگوشي در نيمچه هاي گوشتي ناشي از وجود مقادير زيادي پروتئين با قابليت و امكان هضم اندك مثل پودر گوشت و ضايعات كتشارگاهي درجيره مي باشد . 4- وجود مقادير زيادي قند جذب نشده درموادي مانند جو وتغيير فشار اسمزي ناشي از آن در روده اسهال برور خواهد كرد . 5- تغيير ناگهاني مواد اوليه و فرمول دان هم مي تواند سبب ايجاد اسهال در طيور گردد . 6- افزودن چربي با كيفيت پايين و غير قابل هضم از ديگر دست اندركاران بروز اسهال و مدفوع آبكي در طيور مي باشد . 7- ويروس ها باكتريها ، تك ياخته ايها و مايكوتوكسين ها نيز نقش مهمي در ايجاد عارضه اسهال در طيور مي توانند داشته باشند . ماشين جوجه كشي 8- مصرف آنتي بيوتيك ها و گونه هاي داروهاي ضد ميكروبي هم يك عدد از علل كليدي بروز اسهال در طيور مي باشند پيدايش اسهال ناشي از تركيبات ضد ميكروبي بويژه در كشورهايي كه به فيس مداوم از اين مواد به كارگيري مي شود يك عدد از خلل ها اين صنعت مي باشد كه متاسفانه كمتر به آن دقت گرديده و حتي تصور مي شود كه با مصرف اين تركيبات بروز اسهال مي بايست كمتر هم گردد مصرف تركيبات ضد ميكروبي با تغيير و تحول فلور ميكروبي روده وايجاد عدم تعادل في مابين ميكرورارگانيزمهاي موءثر و زيان آور منجر پيدايش اسهال مي شوند . عواقب ناشي از وجود بستر خيس در طيور 1- ارتقا اندازه آمونياك در سالن كه ناشي از تخمير اوره مي باشد . 2- كاهش مصرف دان ناشي از افزايش آمونياك وبروز و يا تشديد عوارض تنفسي و مستعد شدن گله به بيماري هاي ميكروبي و كلي باسيلوز 3- كاهش جذب مواد و كاهش راندمان و همت گله . 4- مستعد شدن گله به بيماري هاي روده و بويژه كوكسيديوز 5- آلودگي تراز خارجي پرنده افزايش تورم مفصل خرگوشي وايجاد زخم درجناغ سينه كه درنهايت باعث به حذف تعداد بيشتري از طيور در كشتارگاه خواهد شد .
برچسب: ماشين جوجه كشي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ تير ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۲۸:۴۲ توسط:ت.ج موضوع:

عوامل موثر مصرف خوراك در جوجه هاي گوشتي

مرغداري 
ما 
۲-۴- 
كارداران ضد تغذيه اي به طور ارگانيك برخي تركيبات از قبيل ممانعت كننده هاي پروتئاز، آلكالوئيدها، گواترزا ها، اگزالات ها و فيتات ها موادي هستند كه در ذرات مواد خوراكي وجود دارا هستند . اين تركيبات ضد مغذي پس از مصرف موجب كاهش قابليت دسترسي مواد مغذي، كاهش مصرف غذا و كاهش رويش حيوانات مي شوند (هتچوك، ۱۹۹۴٫ شاهيدي، ۱۹۹۷) . منشأ بعضا از مواد ضد تغذيه اي از متابوليسم باكتري ها و قارچ ها موجود در خوراك مي‌باشد . 
 ماشين جوجه كشي ۲-۵- 
مصرف آب هر يك‌سري محاسبه ميزان ظريف نياز پرنده به آب نسبت به بقيه مواد خوراكي فعاليت آساني نيست، آب ماده اي دوچندان حتمي در جيره پرنده ها به شمار مي آيد . ميزان مصرف آب جوجه هاي گوشتي بستگي به دماي محيط و نسبت آن با رطوبت، تركيبات جيره، نرخ پرورش و راندمان بازجذب آب از كليه ها دارد . افزايش پروتئين نپخته جيره موجب ارتقا مصرف آب و نسبت مصرف آب به خوراك مي شود . مصرف طعام كرامبل و پلت نسبت به خوراك آردي، موجب ارتقاء مصرف آب و خوراك خواهد شد . با ارتقا نمك و يا اين كه بقيه مواد معدني اوسموتيك در جيره، ارتقاء مصرف آب به مراد افزايش دفع اين مواد اضافي از همه ها را شاهد خوا‌هيم بود . 
مصرف آب تاثير بسزايي بر مصرف طعام دارااست . با محدود شدن مصرف آب، تن شروع به دهيدراته[۲] شدن مي كند . 
۳- 
دست اندركاران مديريتي اثر گذار بر مصرف خوراك چه بسا در حالتي كه پرنده ها دو گله جيره يكساني دريافت كنند، ميزان مصرف خوراك دو گله با دو ساختمان و تسهيلات جدا، متعدد خواهد بود . اين تفاوت در مصرف غذا به ادله تفاوت در رئيس و بيماري ساخت مي شود . ۳ دليل مديريتي داراي اهميت كه بر مصرف غذا جوجه هاي گوشتي موثرند دربرگيرنده :۱- دسترسي به آب و خوراك ۲- تنش محيطي ۳- مشكل ها بيماري . 
۳-۱- 
دسترسي به آب و خوراك مرغ گوشتي از لحظه ي ورودش به تالار تا ارسال آن به بازار، مي بايست آزادانه به آب و طعام دسترسي داشته باشد . تعداد آبخوري ها و دانخوري ها بايستي كافي باشد تا رقابت را بين پرندگان به دستكم برساند . در رخ بالا بودن تفاوت در ميانگين وزني گله ، احتمالاً با فقدان دانخوري به ازاي هر پرنده مواجهيم . 
۳-۲- 
تنش محيطي تنش ها بر مصرف غذا جوجه هاي گوشتي تأثير بدي دارا‌هستند . استرس پرنده را ناچار به ارتقا هورمون هايي به منظور جابجايي سوخت تن براي ترس و پرواز خواهد كرد . جواب تن در برابر استرس موجب كاهش جذب مواد مغذي و كاهش قابل دقت جنبش دستگاه گوارشي خواهد شد . استرس خراب و ناگهاني موجب كاهش موقتي در مصرف خوراك خواهد شد و اثرات سوء كمي بر همت پرنده دارد . در حالي كه استرس هاي طولاني و مزمن اثرات بد زيادي روي مصرف غذا دارند . عموماً تنش هاي مزمن مشتمل بر استرس گرمايي، كيفيت زير هوا و بد بودن كيفيت بستر مي باشند . 
استرس گرمايي تأثيرات واضح بدي بر مصرف طعام جوجه هاي گوشتي دارااست . تحمل پرنده نسبت به استرس گرمايي بستگي به عواملي از قبيل مقدار بدن و سرعت رشد پرنده، دماي محيط و نسبت آن با رطوبت داراست . كيفيت بد هوا و بستر نيز اثرات غير مستقيمي بر مصرف غذا دارا‌هستند . سرعت تهويه و مدير بستر از دست اندركاران داراي اهميت تأمين كننده كيفيت اين دو فاكتور مي باشند . 
۳-۳- 
تنش هاي مربوط به بيماري و پاسخ هاي ايميني تنش هاي ايمني توليد شده در پاسخ به بيماري ها به طور قابل توجهي بر مصرف خوراك تاثير دارد . اگر چه بيماري هاي روده اي موجب كاهش مصرف طعام مي شود، هر آنتي ژني ( ميكروب بيماريزا يا واكسن) كه موجب تحريك سيستم ايمني شود، توأم با كاهش اشتها خواهد بود . 

در عفونت ها و اسهال جذب آب، سديم، كلر و گلوكز به طور مني داري كاهش ميابد (كانو، ۱۹۹۶) . ۷۰% كاهش عملكرد پرنده در طول بيماري به ادله كاهش مصرف خوراك مي‌باشد و ۳۰% باقي به استدلال كاهش تجزيه و جذب مواد مغذي مي باشد . 
استرس هاي ايمينولوژيكي در طيور موجب تغيراتي در بعضي هورمون ها مي شود . اين تنش ها موجب كاهش غلظت هورمون هاي آنابوليكي مثل هورمون رويش (الاسر، ۱۹۹۷)، فاكتور پرورش شبه انسوليني (IGF-1) (الاسر، ۱۹۹۵) و موجب ارتقا ترشح هورمون هاي كاتابوليكي از قبيل گلوكوكورتيكوئيد ها مي شود (الاسر، ۲۰۰۰) . با كاهش هورمون رويش شبه انسوليني و كاهش مصرف خوراك، روند تجزيه ماهيچه اسكلتي بدن افزايش ميابد . 
۳-۴- 
رفتار پرندگان به مرور زمان، به صداي دانخوري ها به عنوان غذا عادت مي كنند . بنابر اين تحويل مكانيكي خوراك، موجب تحريك مصرف غذا مي شود . چه بسا پرندگان (پرورش مرغ) از صدا و ديدن دان ميل كردن طيوران ديگر نيز تحريك به تناول كردن مي شوند . 
نتيجه 
گيري در جوجه هاي گوشتي، مصرف خوراك دليل حياتي اثر گذار بر ارتقاء وزن روزمره و ضريب تبديل غذا مي باشد . به برهان تأثير عامل ها متعدد بر مصرف خوراك، اكثر وقت ها بهبود مصرف غذا ضعيف كاري سخت مي باشد مگر با مرور كلي در رئيس سالن و خوراك . مديريت و سالم گله نسبت به عامل ها جيره تأثير بيشتري بر مصرف خوراك ضعيف گله دارا‌هستند . عامل ها جيره اي فقط بر مصرف خوراك پرنده ها يك گله موثرند . بالعكس، تنش هاي محيطي وايمينولوژيكي تاثير عميقي بر مصرف غذا از يك گله به گله ديگر دارا‌هستند . با آناليز منشأ استرس يا اين كه بيماري ها، مي توان در بهبود مصرف غذا پرنده موفقيت هاي قابل توجهي كسب نمود . 

برچسب: ماشين جوجه كشي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۹ تير ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۵:۴۱ توسط:ت.ج موضوع: