طيور طيور .

طيور

گلوتن گندم چيست؟

گلوتن گندم پودري كرم رنگ با PH حدود ۸/۵ الي ۴/۶ مي‌باشد . از گلوتن گندم در صنعت هاي نانوائي به خصوص در ساخت نانهاي فانتزي به طور وسيعي به كارگيري مي شود . همينطور در صنعت هاي ماكاروني، تهيه و تهيه و تنظيم سوسيس و كالباس، در تهيه غذاي طفل و همچنين در صنعت چسب سازي به عمل مي رود . كشورهاي گسترش يافته از گلوتن گندم به عنوان پوشش حفاظتي تخم مرغ به كارگيري مي كنند . گلوتن گندم به عنوان بيوپليمر جايگزيني براي پليمرهاي سنتزي در صنعت به كارگيري مي شود . در غذاي ماهي به تيتر پلت چسبان از گلوتن گندم به كارگيري مي شود . گلوتن گندم معمولاً دربردارنده ۸۰ ۷۵ درصد پروتئين، رطوبت آن حداكثر ۸ درصد، ميزان خاكستر در حد صفر و كمترين مقدار فيبرخام را داراست . مقدار جذب آب آن دست اندك ۱۷۰ درصد مي باشد . پروتئين هاي حساس گلوتن گندم، گلوتنين وپرولامين هست . گلوتن گندم علاوه بر اين كه منشا پروتئيني قابل قبولي به شمار مي رود، منشاء قابل قبولي از اسيدآمينه ها، مخصوصاً اسيدآمينه هاي گوگرددار و گوگرد معدني نيز مي باشد . كمبود اسيدآمينه هاي گوگرددار اختلال عمده در تغذيه طيور مي باشد .  
 ماشين جوجه كشي ۲-۵- 
وبستردرسال ۱۹۸۴ بيان كرد كه توازن اسيد آمينه ها در گلوتن گندم فراوان مطلوب مي باشد و علاوه بر اين سبب خوشخوراكي غذا گرديده و نسبت به ساير موادغذائي داراي كمترين دليل ها ضدتغذيه اي مي باشد . هگرو فرناندودرسال ۱۹۹۷ گزارش كردند كه جوجه ها نسبت به ويسكوزيته در هفته اوليه زندگي خود زياد با اهميت مي باشند و بالابودن ويسكوزيته روده سبب ساز ساز به كاهش كار آنزيم ها و جذب كمتر مواد مغذي مي گردد . همينطور افزايش ويسكوزيته و ساخت چسبندگي سبب ساز كاهش سرعت عبور محتويات دستگاه گوارش مي شود، در نتيجه مواد غذائي برهه هنگامي بيشتري در روده مي مثل و همين استدلال منجر ساز كاهش مصرف خوراك و در سود كاهش رويش مي گردد . از گلوتن گندم به تيتر مبداء مطلوب پروتئيني در تغذيه آبزيان (قزل آلا و ميگو) نيز استعمال شده مي باشد . هدف از انجام اين آزمايش تعيين بها غذائي گلوتن گندم و تأثير به فعاليت گيري از آن بر بضاعت و توان توليدي جوجه هاي گوشتي مي باشد .در اين پژوهش قيمت غذائي گلوتن گندم و تاثير آن بر بضاعت و توان و بضاعت و توان و توانايي توليدي جوجه هاي گوشتي محاسبه شد . تست با ۵ جيره غذائي انجام شد . جيره هاي آزمايشي شامل: ۱) ماشين جوجه كشي جيره شاهد فاقد گلوتن گندم، ۲) جيره دربردارنده ۵/۲ درصد گلوتن گندم، ۳) جيره حاوي ۵ درصد گلوتن گندم، ۴) جيره دربردارنده ۵/۷ درصد گلوتن گندم، ۵) جيره حاوي ۱۰ درصد گلوتن گندم . جيره هاي آزمايشي از لحاظ انرژي و پروتئين يكسان بودند و براي ۳ بازه زماني آغازين، رويش و آخرين تنظيم و تهيه شدند . دوران آزمايش ۴۹ روز بود . براي تهيه و تنظيم جيره هاي آزمايشي انرژي قابل سوخت و ساز تصحيح گرديده براي ازت و تركيبات شيميائي (پروتئين، اسيدآمينه ها و…) گلوتن گندم اندازه گيري شد . نتايج حاصل از ازمايش نشان اعطا كرد كه ارتقا وزن تن جوجه هائي كه جيره شاهد و جيره حاوي ۵/۲ و ۵ درصد گلوتن گندم مصرف كردند بيشترين بود . جيره هاي حاوي ۵/۲، ۵ و ۱۰ درصد گلوتن گندم سزاوار ترين ضريب تبديل غذا را توليد كردند . اندازه طعام مصرفي در گروهي كه از جيره ۵/۷ درصد گلوتن گندم تغذيه كرده بودند كمترين اندازه بود . درصد تلفات در در در ميان هيچكدام از گروهها تفاوت مفهوم داري نداشتند . كمترين هزينه طعام براي ايجاد يك كيلوگرم وزن زنده در گروههايي كه با ۵ و ۵/۲ درصد گلوتن گندم تغذيه شدند به دست آمد . درصد سينه گروههائي كه با جيره شاهد، ۵/۲ و ۵ درصد گلوتن گندم تغذيه شدند بيشترين مقدار بود و درصد ران، بالها و كبد في مابين گروهها تفاوت معنا داري نداشت . درصد چربي محوطه بطني در گروهي كه با جيره ۵/۷ درصد گلوتن گندم تغذيه شدند بيشترين مقدار بود .
برچسب: ماشين جوجه كشي،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ تير ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۱۰:۰۸ توسط:ت.ج موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :